| Natprirodno | |
|
+11~O~r~i~a~n~a~ yvn _ArmageddoN_ StvarnoNeVrediSaSeljacima trilijan kulermaster shenovac FuckinPrecious Persephona Anyahi LeViAtHaNa 15 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
StvarnoNeVrediSaSeljacima hejter
Broj poruka : 503 Godina : 35 Datum upisa : 22.01.2007
| Naslov: Re: Natprirodno Pet Feb 23, 2007 11:47 pm | |
| naravno da postoje duhovi, vidjash ih svaki dan | |
|
| |
_ArmageddoN_ smcity chater
Broj poruka : 268 Godina : 33 From : na ½ puta do Predvorja ½[zemlja,∞] Datum upisa : 23.01.2007
| Naslov: Re: Natprirodno Sub Feb 24, 2007 3:46 am | |
| - yvn ::
i btw, ne postoje natprirodne pojave.. sve je to prirodno ali nepoznato
to sam i ja hteo isto da kazem gore vampiri - nekom rumunu pali na pamet, pa skontao da prica moze da bude i uverljiva duhovi - nemam pojma da li verujem ili ne, cuo sam za price koje podrzavaju i jednu i drugu mogucnost. nego, jel veruje ovde neko u magiju i kakvu? | |
|
| |
yvn smcity master
Broj poruka : 205 Godina : 40 From : Higher State of Conscioussness Datum upisa : 21.02.2007
| Naslov: Re: Natprirodno Sub Feb 24, 2007 6:54 am | |
| ne postoji magija.... isti trip kao i sa natprirodnim.. to shto neko eventualno levitira, to ne znachi da je mag, nego da je nauchio da koristi malo vishe mozga nego ostali... samo treba dovoljno verovati... ako hocesh da lebdish tako bzveze, nece ti to uspeti tek tako, jer nikad ne mozhesh sebe potpuno ubediti da je to moguce... ali ako na primer odradish neki "magijski" ritual pre toga, onda posle izvesnog broja pokushaja mozhda i uspesh... lakshe je zato shto imash ritual koji te radi kao placebo... | |
|
| |
ninja`st Gost
| Naslov: Re: Natprirodno Sub Feb 24, 2007 12:20 pm | |
| Aj da napravimo forum za madjiju i treniramo madjijanje? Ajde ajde ajde ajde...? |
|
| |
~O~r~i~a~n~a~ smcity master
Broj poruka : 1036 Datum upisa : 05.02.2007
| Naslov: Re: Natprirodno Sub Feb 24, 2007 3:25 pm | |
| Ajde napravite vidite koliko jadnik silno zeli hehe | |
|
| |
LeViAtHaNa veliki smcity chater
Broj poruka : 755 Godina : 35 From : .::Duboko u planinama::. Datum upisa : 21.01.2007
| Naslov: Re: Natprirodno Sub Feb 24, 2007 4:16 pm | |
| E evo vam par sajtova. Na jednom su slike ljudi obolelih od stigmata tj Hristovih rana .To su bolne rane koje se pojavljuju na rukama,nogama ,ledjima i na chelu.Od stigmata,kazu,boluju ljudi koje je Bog dodirnuo na neki nacin.Pa ko voli nek izvoli. http://outsiders.mojforum.si/outsiders-about92.html a na drugom linku su slike "duhova" ili kako da ih nazovem vec http://www.domaci.de/viewtopic.php?t=27726Ima na tom forumu jos par finih stvarcica vezanih za misterije motmana,chupakabre a za Amitivil horor mislim da su svi culi | |
|
| |
yvn smcity master
Broj poruka : 205 Godina : 40 From : Higher State of Conscioussness Datum upisa : 21.02.2007
| Naslov: Re: Natprirodno Sub Feb 24, 2007 9:35 pm | |
| | |
|
| |
LeViAtHaNa veliki smcity chater
Broj poruka : 755 Godina : 35 From : .::Duboko u planinama::. Datum upisa : 21.01.2007
| Naslov: Re: Natprirodno Sub Feb 24, 2007 10:39 pm | |
| Extra sajt ,sva sam se ispresecala... | |
|
| |
Broj poruka : 268 Godina : 33 From : na ½ puta do Predvorja ½[zemlja,∞] Datum upisa : 23.01.2007
| Naslov: Re: Natprirodno Ned Feb 25, 2007 1:40 am | |
| - yvn ::
- ne postoji magija.... isti trip kao i sa natprirodnim.. to shto neko eventualno levitira, to ne znachi da je mag, nego da je nauchio da koristi malo vishe mozga nego ostali... samo treba dovoljno verovati... ako hocesh da lebdish tako bzveze, nece ti to uspeti tek tako, jer nikad ne mozhesh sebe potpuno ubediti da je to moguce... ali ako na primer odradish neki "magijski" ritual pre toga, onda posle izvesnog broja pokushaja mozhda i uspesh... lakshe je zato shto imash ritual koji te radi kao placebo...
Odlican primer. Nek neko kaze tom coveku da veruje u naprimer boga (hriscanskog), on ce reci da veruje u magiju i u apsolutnu psihicku kontrolu nad samim sobom. Zasto da on ili ja ne nazovemo tu levitaciju magijom, ako hocemo? | |
|
| |
yvn smcity master
| Naslov: Re: Natprirodno Ned Feb 25, 2007 6:24 am | |
| zato shto to u sushtini nije magija, nego kontrola uma... |magija| je samo izmishljotina koja pomazhe da se tako neshto postigne... | |
|
| |
| Naslov: Re: Natprirodno Pon Feb 26, 2007 2:01 am | |
| to zavisi od toga kako je shvatas... | |
|
| |
Ice_T smcity chater
Broj poruka : 224 Godina : 37 From : Over the river on the other side Datum upisa : 13.03.2007
| Naslov: Re: Natprirodno Pon Apr 16, 2007 11:39 pm | |
| po meni nema nista nadprirodno samo neke stvari koje se dese a koje ne moze obican covek da objasni zove nadprirodnim a sto se tice duhova vampira i ostalih sranja u to ne verujem jer svi mi smo napravljeni od materije i to sto neko naziva duhom to je mozda samo nasa materija koja je nastavila da kruzi jer koliko ja znam materija je ne unistiva prema tome covek nikad ne umire samo se transformise u drugi oblik!!! | |
|
| |
StvarnoNeVrediSaSeljacima hejter
Broj poruka : 503 Godina : 35 Datum upisa : 22.01.2007
| Naslov: Re: Natprirodno Uto Apr 17, 2007 2:49 am | |
| juuu, shta si ti imao iz srpskog jebo te??? znachi ne mogu da chitam tvoje postove, koristi jebene tachke i zareze | |
|
| |
Ice_T smcity chater
Broj poruka : 224 Godina : 37 From : Over the river on the other side Datum upisa : 13.03.2007
| Naslov: Re: Natprirodno Uto Apr 17, 2007 8:34 pm | |
| e brate ne bih veravao kad bi ti rekao da sam imao 4 a sto se tice tackica zareza i ostalih gluposti jednostavno me mrzi da ih kucam sta da ti kazem citaj sve u jednom dahu vezbaj kapacitet pluca! | |
|
| |
Ice_T smcity chater
| Naslov: Re: Natprirodno Sre Apr 18, 2007 9:59 pm | |
| 1982. godine, tokom posete crkvi Svetog Botolfa u Bishopsgate [Bišopsgejt] u Londonu, engleski fotograf Chris Brackley načinio je nekoliko fotografija unutrašnjosti ovog istorijskog zdanja. Niko sem njega i njegove supruge nije bio prisutan za vreme njihove posete crkvi. Kada je film razvijen, Kris je bio zaprepašćen otkrićem da se na jednoj od fotografija, na balkonu desno od oltara, nalazi lik žene u staromodnom ogrtaču. Negativ je zatim poslat na rigorozno profesionalno ispitivanje čiji su rezultati potvrdili da se ne radi o slučaju dvostruke ekspozicije kao i da je foto-aparat kojim je fotografija načinjena u savršeno ispravnom stanju. Nekoliko godina kasnije građevinar koji je bio zaposlen na rekonstrukciji KRIPTE u crkvi Svetog Botolfa kontaktirao je autora ove fotografije i objasnio mu da je tokom izvođenja radova, prilikom rušenja jednog zida, slučajno prevrnuo nekoliko veoma starih kovčega. Jedan od njih se otvorio prilikom pada i građevinar je video da se u njemu nalazi veoma dobro očuvano telo žene čije lice neodoljivo podseća na lice žene koja se nepozvana pojavila na ovoj fotografiji. To ga je i navelo da pronađe i kontaktira fotografa i nadopuni njegovu priču. Ova crkve se inače po prvi puta pominje 1212. godine, mada je na tom lokalitetu i pre postojala crkva. 1247. godine na zemljištu na severnoj strani crkve sagrađen je Priorat Svete Marije od Vitlejema koje je kasnije postala čuvena Vitlejem Bolnica za Lude poznatija pod nazivom Bedlam. Crkva je spašena od velikog požara u Londonu 2. Septembra 1666. godine, ali je 1724. godine srušena. Na istom mestu podignuta je nova crkva, a njena gradnja završena je 1729. godine | |
|
| |
SaRa_nBg smcity bebica
Broj poruka : 52 Godina : 32 Datum upisa : 13.06.2007
| Naslov: Re: Natprirodno Pet Jun 15, 2007 7:17 pm | |
| auuu Ice_T nemoj vise tako dugacke textove, mrzi me da citam!!! btw cool prica | |
|
| |
natashaaa Administrator
Broj poruka : 307 Godina : 32 From : ...out of nowhere... Datum upisa : 06.05.2007
| Naslov: Re: Natprirodno Sub Jun 16, 2007 1:38 am | |
| extra pricha | |
|
| |
SaRa_nBg smcity bebica
Broj poruka : 52 Godina : 32 Datum upisa : 13.06.2007
| Naslov: Re: Natprirodno Sub Jun 16, 2007 1:44 am | |
| jel bio neko u muzeju vampira? kako je bila dobra postavka ove godine.. scary..... | |
|
| |
Fred Perry baraba
Broj poruka : 388 Godina : 37 Datum upisa : 25.01.2007
| Naslov: Re: Natprirodno Sub Jun 16, 2007 4:39 am | |
| ko se jos pali na vampire, debili, pih | |
|
| |
kulermaster smcity master
Broj poruka : 397 Godina : 36 From : under the sea Datum upisa : 21.01.2007
| Naslov: Re: Natprirodno Sub Jun 16, 2007 11:34 am | |
| To je ova slika jel? | |