| Osnovne skole | |
|
+13Ice_T yvn bombonitza_ trilijan LeViAtHaNa Fred Perry kulermaster FuckinPrecious _ArmageddoN_ Anyahi Persephona StvarnoNeVrediSaSeljacima shenovac 17 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
LeViAtHaNa veliki smcity chater
Broj poruka : 755 Godina : 35 From : .::Duboko u planinama::. Datum upisa : 21.01.2007
| Naslov: Re: Osnovne skole Čet Mar 22, 2007 10:30 pm | |
| Ljudi obicno beze kad se spomenu batine. P.S jel neko spomenuo plisane igracke? Puna mi ih je kuca | |
|
| |
Ice_T smcity chater
Broj poruka : 224 Godina : 37 From : Over the river on the other side Datum upisa : 13.03.2007
| Naslov: Re: Osnovne skole Čet Mar 22, 2007 10:49 pm | |
| mislis pun ti je krevet ne moze covek nigde da sedne kad dodje kod tebe bar je tako bilo zadnji put! | |
|
| |
Persephona veliki smcity chater
Broj poruka : 670 Godina : 34 From : Had Datum upisa : 21.01.2007
| Naslov: Re: Osnovne skole Čet Mar 22, 2007 10:53 pm | |
| - _ArmageddoN_ ::
- @Persephona
aj se menjamo ;D ae... 3 sijalice za jednog medveda, jedna sijalica za manjeg zeku + gratis plisani mis | |
|
| |
_ArmageddoN_ smcity chater
Broj poruka : 268 Godina : 33 From : na ½ puta do Predvorja ½[zemlja,∞] Datum upisa : 23.01.2007
| Naslov: Re: Osnovne skole Čet Mar 22, 2007 11:44 pm | |
| hmmm... ajde 2/3sijalice=1mis... macka i voli | |
|
| |
Persephona veliki smcity chater
Broj poruka : 670 Godina : 34 From : Had Datum upisa : 21.01.2007
| |
| |
StvarnoNeVrediSaSeljacima hejter
Broj poruka : 503 Godina : 35 Datum upisa : 22.01.2007
| Naslov: Re: Osnovne skole Pet Mar 23, 2007 8:00 am | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 755 Godina : 35 From : .::Duboko u planinama::. Datum upisa : 21.01.2007
| Naslov: Re: Osnovne skole Pet Mar 23, 2007 7:31 pm | |
| Haha,pa kad nemam sta drugo da stavim u krevet...sa njima mi je bar udobnije...a btw,sad imam police | |
|
| |
yvn smcity master
Broj poruka : 205 Godina : 40 From : Higher State of Conscioussness Datum upisa : 21.02.2007
| Naslov: Re: Osnovne skole Pet Mar 23, 2007 8:03 pm | |
| - Playboy ::
- fucking emo kids..
uu... ti ih imash pun kur*c tamo jel ih kamenujesh, organizujesh hajke, a oni jadni plachu i seku vene? | |
|
| |
| Naslov: Re: Osnovne skole Pet Mar 23, 2007 11:21 pm | |
| brate, nisi ni svestan ) duga je pricha, ono, podseti me kada se vratim da ti pricham | |
|
| |
pavle Gost
| Naslov: Re: Osnovne skole Ned Mar 25, 2007 12:13 am | |
| Ha - ja sam naprije išao u Popovićevu, a onda prešao u Zmajevu. Ljudi, ja sam malo stariji od vas pa ću reći svoja iskustva od prije kojih.... 15 godina... dakle, vi koji sada završavate osnovnu skolu rpdjeni ste kada sam ja zavrsavao osnovnu skolu... Elem, u moje osnovnoškolsko doba ('85-'93) nije bilo kapitalizma. Samo socijalizam i početak onoga što je rasulo Jugoslaviju. Stoga nije ni bilo onoga što vi sad kažete - onih cura i decki koji su puni love i nastupaju s takvih pozicija. No, socijalne razlike između Popovićeve i Zmajeve su se osjetile još davne 89-te godine (neki od vas ovdje su rođeni tada). Naime, u Popovićevu školu su išli oni koji su stanovali u istočnim područjima grada. Bloku B, dio Palanke, istočna Mala Bosna i sela kao što su Radinci, Bešenovo i sl. Morate znati da je to bilo (i sada je) polu ruralno područje naseljeno radnicima i bivšim seljacima, došljacima iz Bosne ili okolnih sela. U tu skupinu druge generacije seljaka spadam i ja. Tata mi je iz Platičeva, majka iz Nikinaca. Moj razred je bio pun i prepun socijalnih slučajeva - djeca bez jednig roditelja, djeca s očevima alkoholičarima. U Popovićevoj je bilo (čini mi se) više delikvenata. Jednostavno, Popovićevu školu je pohađala obična sitna mitrovačka raja i nismo imali puno para. Tko su bili Zmajevci..... Drugačiji sloj, definitivno. Ekipa iz prije svega naselja Matije Huđi, centra, centralnih dijelova grada, vrlo malo Malobosanaca (ja se ne sjećam da ih je uopće bilo), potez prema Željezničkom kolodvoru i - dio Orlovog naselja. Orlovo je bilo, nekako lapo-lapo, iako im je Popovićeva bila pod nosom. Roditelji Zmajevaca su bili uglavnom intelektualna krema grada Mitrovice, djeca direktora, gradskih funkcionera, pravnika, učitelja i nastavnika, advokata, ekonomista, liječnika. To se onda osjetilo i po imovinskom statusu učenika u Zmajevoj školi. Osim toga, Zmajevci su bili intelektualno jači od Popovićevaca. Razlika se osjetila i u mentalitetu - Popovićevci su bili polururalnog mentaliteta, Zmajevci su imali urbaniji mentalitet. Poslije se vidjelo da je daleko više Zmajevaca upisivalo i zavrsavalo fakultete, Popovićevci su masovno završavali u zanatskim školama, Zmajevci su završavali u medicisnkoj (to je tada bilo hit) ili u Gimnaziji. Zanimljivo je i glede cura - one koje su bileu Popovićevoj školi su se masovnije i brže udavale, nisu išle na fax, a Zmajevke su se daleko kasnije udavale tip prije jer su upisivale fakultete, ali u biti bile su drugačijeg mentaliteta.
A kako je to sad? Tko ide u Zmejvu a tko u Popovićevu? |
|
| |
| Naslov: Re: Osnovne skole Ned Mar 25, 2007 12:57 am | |
| uglavnom je isto. svidja mi se tvoj post, samo shto se malo sada vidi drugachiji mentalitet. sve je to ista bagra, samo shto se se sada malo vishe stopili sa vremenom. | |
|
| |
gruja Gost
| Naslov: Re: Osnovne skole Ned Mar 25, 2007 1:09 am | |
| pinki do smrti,...SHKOLA ZIVOTA, DEKANAC JALIJA CENTAR !!! ROKAJ SNIMAJ CHELICHI SE |
|
| |
Broj poruka : 268 Godina : 33 From : na ½ puta do Predvorja ½[zemlja,∞] Datum upisa : 23.01.2007
| Naslov: Re: Osnovne skole Ned Mar 25, 2007 3:11 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Osnovne skole Ned Mar 25, 2007 3:41 am | |
| Ma Bajiceva je strava...nije sto je bila moja,al stvarno | |
|
| |
| Naslov: Re: Osnovne skole Ned Mar 25, 2007 3:53 am | |
| pinkijeva - puna cigana bajiceva - puna seljaka popoviceva - puna malobosanaca i bloka b sveti sava - podnoshljiva, uvek su pokushavali da se takmiche sa zmajevom, al nikad uspevali zmajeva - ownz ya all kinfolks | |
|
| |
| Naslov: Re: Osnovne skole Ned Mar 25, 2007 3:57 am | |
| fica otisao u penziju... nisam mogao da verujem | |
|
| |
| Naslov: Re: Osnovne skole Ned Mar 25, 2007 3:07 pm | |
| Svaki Cigan svoga konja hvali ,jbg U Bajicevoj su me tako maltretirali al ajd...bilo je i lepih trenutaka... Al ipak mi je drago sto sam zbrisala | |
|
| |
pavle Gost
| Naslov: Re: Osnovne skole Pon Mar 26, 2007 1:28 am | |
| - _ArmageddoN_ ::
- fica otisao u penziju... nisam mogao da verujem
Fićko u pemziji?????!!! E vala, dosta je i njegovoga bilo... Šta da ti kažem... Fića mi je bio razrednik... uvijek bog zna kako strog i opak... al brate, naučio me matematiku pošteno. Nakon njega nikada više nisam imao problema s tom matematikom, profa iz srednje me čak htjela poslat na natjecanje iz matematike Vazda sam imao trojku kod njega i na kraju osmog razreda mi zaključi 4 shvatio je on da sam ja lumen |
|
| |
FuckinPrecious Administrator
Broj poruka : 1133 Godina : 36 Datum upisa : 21.01.2007
| Naslov: Re: Osnovne skole Pon Mar 26, 2007 10:29 am | |
| Fica je uvek bio super....pf...skenj.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Osnovne skole Sre Mar 28, 2007 10:27 pm | |
| To bio neki extra lik?Ja nisam toliko upucena u druge osnovne... | |
|
| |
`VanA` Administrator
Broj poruka : 671 Godina : 32 From : Dekanac Datum upisa : 10.04.2007
| Naslov: Re: Osnovne skole Čet Apr 12, 2007 6:19 pm | |
| - Heathen ::
- Zmajeva - Mamini i tatini sinovi
slazem se,ali cast izuzecima,naravno | |
|
| |
~O~r~i~a~n~a~ smcity master
Broj poruka : 1036 Datum upisa : 05.02.2007
| Naslov: Re: Osnovne skole Sre Apr 18, 2007 1:02 am | |
| Popoviceva | |
|
| |
Ice-Inna Gost
| Naslov: Re: Osnovne skole Uto Maj 01, 2007 1:36 am | |
| po meni nijedna ne valja,ne podnosim ni moju a kamoli ostale skole.jedva cekam cekam da zavrsim s tim |
|
| |
fico0o0o smcity bebica
Broj poruka : 35 Godina : 32 Datum upisa : 19.04.2007
| Naslov: Re: Osnovne skole Čet Maj 10, 2007 4:41 pm | |
| u prawu si. swe shkole su smor. | |
|
| |
natashaaa Administrator
Broj poruka : 307 Godina : 32 From : ...out of nowhere... Datum upisa : 06.05.2007
| Naslov: Re: Osnovne skole Pet Maj 11, 2007 1:05 am | |
| pinkijeva | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Osnovne skole | |
| |
|
| |
| Osnovne skole | |
|