Domaći hiphop izvodjač Juice, koji se nakon pet godina vratio na scenu albumom "Brate Minli", izjavio je za tabloid "Svet" da bi većinu srpskih repera trebalo vratiti u obdanište.
"Na ovoj sceni nemam konkurenciju jer su se sve "kolege" pridružile gej lobiju. Prodali su se. Beogradski Sindikat je zaboravio Srbiju i koncentriše se samo na Beograd, Marčelove rime nisu ni za WC šolju, a ne znam da li V.I.P. sluša neko van obdaništa" rekao je on.
Juice je naglasio da je hiphop scena u Srbiji počela sa grupama Budweiser, Tapiri, Beat Street i drugima.
"Čak i Funky G i Djogani su bili bolji nego ovo sada. Onda Gru dodje i cima moju ekipu da mu pravimo reklamu, a posle ne da pare za nastup. Ma, je*e mi se za 50 evra, ali to je klinački" dodao je on.
Juice je revoltiran i činjenicom da nije bio pozvan da nastupa pre 50 Centa, koji je održao koncert u Beogradskoj Areni u ponedeljak, 6. novembra.
"Ako je neko blizak njegovom rangu, to sam ja. Ali eto, gej lobi gura "Bašivity" na nastupe i televizije kao što su B92 i MTV, pa su sada kao zvezde" ogorčeno je naglasio Juice.
On je dodao da na njegovom novom albumu "Brate minli" u izdanju "City Records" gostuju Husa iz Beat Street, folk pevačica Mina i turbofolk pevač iz devedesetih Ivan Gavrilović.
"Mina je moja polusestra, i veoma mi je pomogla sa radom na albumu. Ivan je super lik, a imao sam želju da vidim kako bih zvučao u duetu sa Husom. Došlo je takvo vreme, da se više poštuju ulični trubači od pravih umetnika. Mnogi mi kažu da sam dizelaš i narodnjak, ali to je ok. Ja pišem tekstove i aranžiram za narodnjake, samo se to još uvek ne zna" zaključio je Juice.
(MONDO)