Pozz svima!Prosao sam sa Sanderlendom sve moguce i nemoguce pa cu to ovde malo opisati.Posle dugog razmisljanja koju nizu ligu da pocnem odlucio sam se za englesku drugu ligu ili ti coca cola championship jer smatram da su engleske lige najteze za igranje na FM-u i uzeo sam da vodim Sanderlend koji koji mi se ucinio kao ambiciozna ekipa koja to ustvari i jeste.Preuzeo sam posao od legende Mancestera Roja Kina koga cenim ali jbg Niall Quinn(chairman)je ipak odlucio da posao poveri meni,bivsem poluprofesionalnom fudbaleru
i ovim putem se jos jednom izvinjavam gospodinu Kinu sto sam mu sjebao pocetak trenerske karijere i zivot(penzionisao se odmah
)Do sada sam stigao do 14 januara 2013/2014 sezone,i osvojio sam do sada:1xcoca cola championship ligu u sezoni 2006/2007
1XPremijer ligu(nemojte se cuditi sto je nisam vise puta osvajao,uvek napravim kiks pred kraj sezone i celzi me pretekne
)ali im to nije poslo za rukom sezone 2012/2013 kada sam ih ostavio na trecem mestu ispod mene i mancestera
1XFA Cup u sezoni 2006/2007 posle srecne pobede nad mancesterom u finalu pogotkom Kevina Larsena u poslednjim minutima meca
i tako sam se plasirao u kup uefa sledece sezone u kome sam prosao grupe ali sam ispao od Ajaxa kada mi je moj buduci igrac wesley sneijder dao gol
(prvi mec bio 0:0 u engleskoj),ali sam u sezoni 2010/2011 osvojio prvi i jedini kup uefa pobedom u finalu nad At. Bilbaom od 2:0(ljubijankic,hoyte)